Specialist energi- och klimat­simuleringar

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 

Vill du utveckla vår beräkningsverksamhet?

Till vårt Göteborgskontor söker vi en specialist på energi- och klimatsimuleringar som skall ansvara för beräkningsprocessen i företaget.
Förutom praktiskt arbete med byggnadsfysikaliska beräkningar inom energi- och miljö innebär tjänsten även ansvar för att vidareutveckla Wikströms beräkningsverksamhet tillsammans med övriga energiingenjörer. 

Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad och noggrann person med stort intresse för olika typer av byggnadsfysikaliska beräkningar.
Vi tänker oss att du har minst fem års erfarenhet inom branschen, högskole-/civilingenjörsutbildning (eller motsvarande) inom VVS/energi, samt goda kunskaper i IDA mfl. 
Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.
Du är certifierad Miljöbyggnadssamordnare med flerårig erfarenhet av skarpa ansökningar till SGBC och har kompetens att genomföra samtliga ingående beräkningar.
Har du tidigare arbetat med intern och/eller extern utbildning inom byggnadsfysikområdet är det meriterande, men inget krav. 

Varför Wikström?

Wikström har ca 40 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter. 
För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och i vår senaste medarbetarundersökning svarade hela 97% att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Vill du veta mer? Kontakta:

Anders Malmberg
031-707 23 16

Välkommen med din ansökan!

Lämna din ansökan här