Uppdragsledare med kontorsansvar - Falkenberg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 

Vi ser stora möjligheter med att expandera vår verksamhet i Falkenberg och söker nu rätt person att utveckla vårt kontor och göra oss till en ännu starkare lokal partner.

Vi söker en person med lång erfarenhet av VVS-projektering som är intresserad av att vara med och utveckla Wikströms verksamhet i Falkenberg. I rollen som kontorsansvarig kommer du att vara en av de drivande krafterna för att knyta kundkontakter, landa nya projekt och rekrytera nya medarbetare till kontoret. 

Du kommer även att arbeta självständigt som uppdragsledare i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, där du ansvarar för resursfördelning och uppdragets genomförande mot kund.

Hos oss blir du del av ett team där du är engagerad i inspirerande uppdrag, knyter egna kundkontakter och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö . 

Är det här du?
  • Du är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar och känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör.
  • Du har minst 10 års erfarenhet inom VVS-branschen, och högskole-/civilingenjörsutbildning eller YH inom VVS/energi.
  • Du har stort eget driv, är affärsmässig, van vid att leda projekt och har lätt för att kommunicera med såväl medarbetare som beställare. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.
Varför Wikström?
Wikström har ca 40 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter.

För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och i vår senaste medarbetarundersökning svarade hela 100% att Wikström är en mycket bra arbetsplats.

Vill du veta mer? Kontakta:

Jens Karletorp
031-707 23 01
jens.karletorp@wikstromab.se

​​​​​​​Varmt välkommen med din ansökan senast 31/5

Lämna din ansökan här