Uppdragsledare styr- och övervakning - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 
Vill du utvecklas som uppdragsledare styr- och övervakning hos oss?
Som uppdragsledare styr- och övervakning hos Wikström blir du del av ett team där du är engagerad i inspirerande uppdrag, knyter egna kundkontakter och får ta stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt inom styrprojektering i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, ta fram systemlösningar, upprätta beskrivningar och driftkort m.m. Du kommer att följa projekten genom byggprocessen, upprätta ekonomiska kalkyler, leda funktionsprovningar och vara teknisk rådgivare. 

Är det här du?
Du är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar och känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör.
Du har minst 10 års relevant erfarenhet som styringenjör eller motsvarande, samt är utbildad ingenjör alternativt styr- och relgertekniker.
Du har god kunskap kring fastighetstekniska system och kan sätta dig in i byggnaders systemuppbyggnad och funktionssamband. Du har god kännedom och förståelse för hur PLC:er och Scada/HMI i fastighetstekniska system fungerar. Du har även kunskaper inom kommunikationsnätverk som IP, Mbus, m.fl.
Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. 

Varför Wikström?
Wikström har ca 45 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter.
​​​​​​​
För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. 

Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och tre år i rad har vi funnits med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser (små organisationer), senast 2022 med en sjätteplats.

Vill du veta mer? Kontakta:

Anders Malmberg
031-707 23 16

Välkommen med din ansökan!

Lämna din ansökan här