Uppdragsledare VVS - Göteborg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 
Vill du utvecklas som uppdragsledare hos oss?
Som uppdragsledare hos Wikström blir du del av ett team där du är engagerad i inspirerande uppdrag, knyter egna kundkontakter och utvecklas i en stimulerande arbetsmiljö . 

Du kommer att arbeta självständigt med stort ansvar i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt, där du ansvarar för resursfördelning och uppdragets genomförande mot kund.

Är det här du?
Du är du en engagerad och noggrann person som älskar tekniska utmaningar och känner dig trygg i din roll som rådgivande ingenjör.
Du har minst 10 års erfarenhet inom VVS-branschen, och högskole-/civilingenjörsutbildning eller YH inom VVS/energi.
Du har stort eget driv, är affärsmässig, van vid att leda projekt och har lätt för att kommunicera med såväl medarbetare som beställare. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Varför Wikström?
Wikström har ca 45 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter.
​​​​​​​
För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. 
​​​​​​​
Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och tre år i rad har vi funnits med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser (små organisationer), senast 2022 med en sjätteplats.

Vill du veta mer? Kontakta:

Magnus Nordh
031-707 23 03

​​​​​​​Välkommen med din ansökan!

Lämna din ansökan här