Äntligen tillsammans igen!

Hösten är på intågande efter en välbehövlig och något annorlunda semester. Innan sommaren var det väldigt glest på våra kontor då vi förordade hemarbete för alla som hade möjlighet. Det har fungerat över förväntan att träffas digitalt och driva projekten precis ”som vanligt” trots att allt är i högsta grad ovanligt.

Nu längtar vi efter att få träffas ansikte mot ansikte igen och tack vare att vi har egna kontorsrum, har vi bedömt att vi kan erbjuda en så pass säker arbetsmiljö att vi kan välkomna våra medarbetare tillbaka till kontoren. Det är glesare mellan platserna i fikarummet och vi är såklart noggranna med att hålla avstånd till varandra när vi möts, men det känns ändå fantastiskt att få vara tillsammans igen!

Vi kommer fortsätta att begränsa antalet externa besökare på våra kontor och har hittat digitala alternativ för att ta del av information och utbildning från våra leverantörer. Vi är dock glada att trots rådande omständigheter kunna ta emot våra LIA-praktikanter från yrkeshögskolan, något som inte kändes helt självklart vid början av pandemin.

Kanske är det en insikt som börjat sjunka in hos de flesta vid det här laget, att vi har en ny verklighet att förhålla oss till, men livet går vidare så det är bara att anpassa sig och fortsätta framåt. Vi har full fart i vår projektplanering med massor av inspirerande och roliga projekt att se fram emot under hösten och hoppas att det kommer att hålla i sig även framöver.

Vi hörs!
​​​​​​​
Annika Aarthun
VD

2020-09-02