Ny toppnotering i Trust Index!

Resultaten från årets medarbetarundersökning Trust Index har levererats och gissa om vi sträcker på oss lite extra när 100% av våra medarbetare svarat positivt på påståendet att Wikström är en mycket bra arbetsplats och att lika stor andel skulle rekommendera oss som arbetsgivare till andra!

Trust Index-undersökningen mäter våra medarbetares upplevelser inom områdena trovärdighet, respekt, rättvisa, stolthet och kamratskap och summeras till ett genomsnittligt förtroendeindex. Vi trodde att förra årets notering på 90% skulle vara en toppnotering som skulle bli svår att överträffa, så när vi fick veta att årets siffra blev hela 92% trodde vi knappt våra ögon!

Resultatet är verkligen rakt igenom fin läsning som visar att vi är på helt rätt spår. Samtliga medarbetare har svarat att de är stolta över vad de åstadkommer hos oss och över att berätta var de arbetar. 100% uppger att medarbetarna bryr sig om varandra på Wikström. Att vi får toppnoteringar inom området kamratskap är extra roligt eftersom det bekräftar vår bild av att vi har världens bästa medarbetare. De är inte bara oerhört kompetenta och engagerade utan dessutom väldigt bra medmänniskor.

Vi har sagt det förut: vårt mål är att ha branschens nöjdaste kunder, och för att lyckas med det behöver vi branschens mest engagerade medarbetare. Därför vill vi vara branschens bästa arbetsgivare! Att Wikström kom in på topp-20 listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser 2020 ger tyngd till vårt mål och inspirerar oss att fortsätta jobba aktivt med vår företagskultur.

Stort tack till alla våra fantastiska medarbetare – det är ni som gör Wikström!

Annika Aarthun
VD
2020-10-21
Årets utvärdering är därmed klar och Wikström är återigen med beröm certifierade som ett Great Place to Work.