Energispecialist - Samtliga kontor

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 

Vill du förstärka oss inom energi och hållbarhet?

Till vår avdelning Energi och Miljö söker vi en energispecialist som handläggare för energiprojekt vi genomför tillsammans med våra kunder.

Rollen innebär att du praktiskt och teoretiskt genomför olika typer av energiuppdrag samt även aktivt medverkar i att vidareutveckla vår verksamhet utifrån din specialistkompetens.

Vem är du?

Vi tror att du är en engagerad och noggrann person med brett intresse för energieffektiviserings­området.

Vi tänker oss att du har minst fem års erfarenhet inom VVS-energibranschen och högskoleutbildning (eller motsvarande) inom området. Särskilt meriterande är om du har erfarenhet av VVS-projektering och gärna specialkunskap inom kyl- och värmepumpsområdet.

Du är prestigelös och har lätt för att skapa kundkontakter och samarbeta. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Du är certifierad energiexpert med flerårig erfarenhet av att genomföra energikartläggningar och har kompetens att genomföra mätningar och beräkningar inom området.

Varför Wikström?

Wikström har ca 45 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter. 

För oss inom Wikström är det viktigt att vi tillsammans skapar en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och utvecklas. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. 

​​​​​​​Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och tre år i rad har vi funnits med på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser (små organisationer), senast 2022 med en sjätteplats.

Vill du veta mer? Kontakta:

Anders Malmberg
031-707 23 16

Välkommen med din ansökan!

Lämna din ansökan här