Handläggare VVS - Falkenberg

Wikström är ett kunskapsintensivt företag med stort engagemang för miljö och hållbar utveckling. Vi gillar tekniska utmaningar, ser helheten och arbetar innovativt, lyhört och affärsmässigt. Vi samarbetar med regionens främsta fastighetsägare, projektledningsföretag, förvaltare och entreprenörer. 
Vill du utvecklas som handläggare hos oss?
Som handläggare hos Wikström blir du del av ett team och erbjuds inspirerande uppdrag, egna kundkontakter, stort ansvar och stimulerande arbetsmiljö.
Du kommer att arbeta självständigt inom VVS-projektering i både nybyggnads- och ombyggnadsprojekt och får goda möjligheter att utvecklas i din roll som rådgivande ingenjör.

Vem är du?
Du är en engagerad och noggrann person som sporras av tekniska utmaningar. 
Du har minst fem års erfarenhet inom branschen, högskole-/civilingenjörsutbildning eller YH inom VVS/energi.
Du har goda kunskaper i AutoCad och Magicad och gärna grundläggande kunskaper i Revit.
Du är prestigelös och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta. Det är också viktigt att du har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.  

Varför Wikström? 
Wikström har ca 40 medarbetare vilket gör att vi är tillräckligt stora för att erbjuda spännande utmaningar, men inte så stora att du riskerar att bli en i mängden. Hos oss är medarbetarinflytande är en självklarhet och vi erbjuder utvecklande arbetsuppgifter, individuella utbildningsprogram och egna kundkontakter.
​​​​​​​
För oss på Wikström är det viktigt att vara en riktigt bra arbetsplats där alla trivs, känner engagemang och vill stanna kvar. Vi arbetar därför aktivt för att skapa en stark laganda där alla känner stolthet över att vara delaktiga och har roligt tillsammans. Sedan 2018 är vi certifierade som ett ”Great Place to Work” och våren 2022 klättrade vi till en sjätteplats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser.

Vill du veta mer? Kontakta:

Svante Nilsson
0320-160 84

​​​​​​​Välkommen med din ansökan!

Lämna din ansökan här