Certifierade som Great Place to Work för femte året i rad!

Wikström AB, har glädjen att meddela att företaget för femte året i rad har blivit certifierat som ett Great Place to Work! Denna prestigefyllda utmärkelse bygger helt på vad nuvarande medarbetare säger om sin erfarenhet av att arbeta på företaget och bekräftar Wikströms fortsatta engagemang för att skapa en positiv arbetsmiljö. I år säger 90% av de anställda att Wikström är en mycket bra arbetsplats.
​​​​​​​
Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett great place to work får en certifiering som sträcker sig över 12 månader.

"Att bli certifierade som Great Place to Work för femte året i rad är en stor ära för oss. Det är ett bevis på vårt långsiktiga arbete med att skapa en positiv och inkluderande arbetsplats där våra medarbetare trivs och kan utvecklas", säger Jens Karletorp, VD för Wikström AB.

”En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work. ”Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen och innebär att Wikström AB är en av de bästa organisationerna i landet.”

Wikström AB strävar efter att vara en förebild inom branschen genom att skapa en kultur som främjar samarbete, öppen kommunikation och professionalitet.
2023-10-09